Në këtë Kategori do të merrni Info për Biznese e Kompani nga SHQIPËRI e KOSOVË që kanë në fokus të punës së tyre: Mermer, Granit, Onyx, Kuarc, Granil, Ngrohje-Ftohje! Përpunim Mermer-Graniti, Kuzhina, Veshje mermeri, Shkallë, Ballkone, Terasa, Banakë, Veshje banakësh, Oxhaqe dekorativ, Punime granili, Pllaka dekorative, Shkallë Granili. Punime Mermeri, Shkallë Mermeri, Shkallë Graniti, Fasada Mermeri, Fasada Granili, Granil Dekorativ, Arredime, Lavamanë, Lapidarë, Varre me porosi. Sisteme kondicionimi, Sisteme Aspirimi, Ventilimi, Ngrohjeje, Ngrohje-Ftohje, Filtrim i ajrit, Kamina me porosi, Panele Diellore Fotovoltanike, Artikuj Industrial, Soba druri, Kondicionerë, Frigoriferë. Prodhim i Tenda, Tenda të ndryshme, Tenda automatike, Ndërtim i Komplekse sportive, Kalçeto, Shtëpi, Vila, Rezidenca, Zyra, Hotele, Sallone dasmash, Shkolla, Godina civile, Godina biznesi, komerciale dhe industriale.

ALBAJRAK GROUP

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km12-të, Vorë, Tiranë, Albania.

VEGA SOLAR SHPK

Adresa: Rruga Artan Lenja 61 Pallati Lyra, Kompleksi Magnet Tirana AL, Tiranë 1001.

LOCA-Albania

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km7-të, Rruga ‘Iliria’, Përballë Mercedes-Benz, Tiranë, Albania.

TERMOVENT SHPK

Adresa: Rruga B, Prishtina, Kosovë. Adresa 2: Rruga e Kosovarëve, Tirana, Albania.