Të dhëna për biznesin

VENKONAIR SHPK
Na ndiqni

Përshkrimi

VENKONAIR SHPK: Ofrojmë zgjidhje të shpejta dhe ideale për ju!!
VENKONAIR SHPK: E themeluar në vitin 2011, aktiviteti i saj kryesor është prodhim, import-eksport, tregtim i sistemeve të aspirimit, kondicionimit dhe ngrohjes.
VENKONAIR SHPK: E afirmuar në tregun shqiptar si kompania më me sukses në fushën e aspirimit dhe të kondicionimit. Kjo falë produktit, stafit dhe lidershipit vizionar.
VENKONAIR SHPK: Me një eksperiencë prej 12 vitesh në industrinë e saj, falë një strukture të mirëorganizuar me një staf të kualifikuar, me një teknologji të avancuar dhe me një sasi inventari gjithmonë gjendje e magazinuar në një hapësirë prej 2500 m², ka arritur të përmbushë të gjitha nevojat e klientëve nëpërmjet cilësisë së produktit dhe shërbimit të ofruar.
VENKONAIR SHPK: Brenda pak viteve në sajë të një pune intensive renditet si një kompani lider në këtë sektor. Kjo falë një sërë faktorësh: gama e gjerë e produkteve që i ofron klientit një paketë totale aspirimi duke i kursyer kohë dhe vlerë monetare; cilësia e produktit; korrektësia; aftësitë profesionale dhe fleksibiliteti në shërbim në varësi të nevojave të klientit.
VENKONAIR SHPK: Ofrojmë stafin inxhinieriko-teknik më të mirë në vend. Stafin që është në gjendje të zgjidh edhe problemet më të komplikuara në projektimin dhe instalimin e sistemeve të aspirimit, kondicionimit, ngrohjes, akumulit të lagështirës, filtrimit të ajrit etj.
VENKONAIR SHPK: Sjell në treg ekskluzivitetin e markave ndërkombëtare më të njohura në fushën e ventilimit dhe aspirimit, duke rritur kështu standardet e konkurrueshmërisë në cilësinë e produktit dhe mbulimit me garanci, asistencën teknike dhe suportin pas shitjes.
VENKONAIR SHPK: Ekskluzivitet i emrave të njohur në botë në sektorët e mësipërm si: Soler & Palau; KaffeSA; Aerogrammi SA; Atritube; AFS; Bertucci; IFYIL; CLIMA ACS; Remco etj. Arritjet e kompanisë i dedikohen veç tjerash edhe ekskluzivitetet që kompania ka mbyllur përgjatë kësaj kohe me kompanitë më prestigjoze të kësaj fushe. Pa lënë mënjanë edhe fushatat promocionale të kompanisë duke veçuar pjesmarrjen në panairin NDËRTIME 2014.
VENKONAIR SHPK: Gjatë gjithë këtyre viteve të operimit në treg, Venkonair është përzgjedhur në proceset tenderuese të shumë projekteve me vlerë të konsiderueshme investimi si: Lake View, Toptani Shopping Center, Downtown One, Vertical Forest etj.
VENKONAIR SHPK: Objektivi është zgjerimi i vazhdueshëm i aktivitetit duke ruajtur gjithmonë standartet dhe cilësinë e produkteve dhe duke përmirësuar shërbimin ndaj klientit.
VENKONAIR SHPK: Me adresën e Re në autostradën Tiranë–Durrës, përballë ‘City Park’ jemi më pranë klientit dhe më pranë kërkesave gjithnjë e në rritje për shërbimet tona.
VENKONAIR SHPK: Projektet e ndryshme të suksesshme në të gjithë Shqipërinë të kompanive të ndërtimit mbajnë veç të tjerash edhe bashkëpunimin e frytshëm me VENKONAIR SHPK. VENKONAIR SHPK: E çertifikuar gjithashtu, për cilësinë e produktit dhe shërbimit nga disa ente dhe institucione të rëndësishme vendase dhe ndërkombëtare, ku ndër të tjera përmendim:
a) Çertifikata e Konformitetit të Prodhimit të Produkteve sipas Bashkimit Europian CE.
b) Çertifikimet e Sistemit të Menaxhimti të Cilësisë ISO 9001.
c) Çertifikimet e Sistemit të Menaxhimti të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë ISO 45001.
d) Çertifikimet e HSE për ‘’Formimin dhe Trajnimin e Punonjësve mbi Shëndetin dhe Sigurinë   në Punë’’.
e) Çertifikimet e SOLVENT RATING për ‘’Përsosmërinë në Biznes’’
VENKONAIR SHPK: Lider në cilësi dhe çmim, ju mirëpresim!