Përshkrimi

ALBAJRAK GROUP
Cilësi do të thotë ALBAJRAK!!
ALBAJRAK GROUP: Themeluar në 2001-in pas një eksperience 5-vjeçare në Turqi sot kompania shkëlqen në treg si një lider i vërtetë dhe plot reputacion.
ALBAJRAK GROUP: Prodhim i tenda e çadra të standartit europian; Ndërtim i komplekseve sportive të futbollit sipas standarteve të FIFA-s, fusha basketbolli, volejbolli, tenisi etj.
ALBAJRAK GROUP: Është lider në këtë industri me modele të patentuara, punim të kujdesshëm, shumë cilësi dhe është një pikë e fortë referimi në tregun shqiptar dhe ndërkombëtar.
ALBAJRAK GROUP: Alternativa të ndryshme në ngjyra, design dhe pajisje; Parametra të avancuara si kontrolli manual, automatik etj; Shërbime në çdo kohë.
ALBAJRAK GROUP: Garanci në prodhim dhe shërbim, klientë të kënaqur në Shqipëri, Kosovë e më gjerë, skuadra krijuese, korrektesë, besueshmëri, staf drejtues vizionar dhe çmime mjaft konkurruese, gjithashtu. Ju mirëpresim!

Video