Përshkrimi

ALBAMER-ONIX
Përpunim mermer-graniti!!
ALBAMER-ONIX: Një biznes lider në Landovicë sa i takon cilësisë së mermer-granitit, punës me standard të tij dhe shërbimit me standard ndaj kërkesave të klientelës.
ALBAMERONIX: Teknologji e përparuar në përpunimin e mermerit, klas, stil, design dhe një ekip profesional në shërbim të klientit. Punë të kryera në afat dhe korrektesë në porositë për shtëpi, vila, rezidenca, zyra, hotele, ambjente biznesi, sallone dasmash dhe të gjitha këto me cilësi të lartë dhe çmime mjaft konkurruese, gjithashtu.
ALBAMERONIX: Gjithnjë pranë shijeve më të mira të klientelës, gjithnjë me risi në treg!