Në këtë Kategori do të merrni Info për Biznese e Kompani nga SHQIPËRI e KOSOVË që kanë në fokus të punës së tyre: Mermer, Granit, Onyx, Kuarc, Granil, Ngrohje-Ftohje! Përpunim Mermer-Graniti, Kuzhina, Veshje mermeri, Shkallë, Ballkone, Terasa, Banakë, Veshje banakësh, Oxhaqe dekorativ, Punime granili, Pllaka dekorative, Shkallë Granili. Punime Mermeri, Shkallë Mermeri, Shkallë Graniti, Fasada Mermeri, Fasada Granili, Granil Dekorativ, Arredime, Lavamanë, Lapidarë, Varre me porosi. Sisteme kondicionimi, Sisteme Aspirimi, Ventilimi, Ngrohjeje, Ngrohje-Ftohje, Filtrim i ajrit, Kamina me porosi, Panele Diellore Fotovoltanike, Artikuj Industrial, Soba druri, Kondicionerë, Frigoriferë. Prodhim i Tenda, Tenda të ndryshme, Tenda automatike, Ndërtim i Komplekse sportive, Kalçeto, Shtëpi, Vila, Rezidenca, Zyra, Hotele, Sallone dasmash, Shkolla, Godina civile, Godina biznesi, komerciale dhe industriale.

GEGA MERMER

Adresa 1: Milot, Kurbin, Albania. Adresa 2: Laç, Kurbin, Albania.

ELIO KLIMA

Adresa: Rruga ‘Teodor Keko’, Unaze e Re, pranë Alpha Bank, Tiranë, Albania.

ECO ENERGIA SHPK

Adresa: Rruga ‘Stef Kaculini’ Hyrja Nr.2, Ambjenti Nr.3, Durrës 2001, Albania.