Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

DAJTI MERMER – GRANIT: Punime cilësore të Mermer – Granit!! Standard dhe përkushtim i vazhdueshëm për të plotësuar kërkesat e klientelës.
DAJTI MERMER – GRANIT: Punime varresh; Parvaze; Banak kuzhine; Tavolina; Shkallë; Montime dhe riparime; Punime në frezë dhe shkrime në rërë; Portrete në granit dhe xham; Gdhendje në mermer dhe granit; Dërgesa të porosisë në çdo shtet.
DAJTI MERMER – GRANIT: Eksperiencë shumë vjeçare në përpunimin e mermerit dhe të granitit. Vjen pranë jush me shërbimet e lart përmenduara dhe shërbim korrekt.
DAJTI MERMER – GRANIT: Aty ku cilësia e lartë shoqërohet me një çmim konkurrues.
DAJTI MERMER – GRANIT: Një skuadër profesionale që shërben në kohë dhe me cilësi.
DAJTI MERMER – GRANIT: Shërbejmë për individë dhe biznese, për kompani publike dhe private, Ju mirëpresim!!