Përshkrimi

ALBKLIMA SHPK: Sisteme kondicionimi, ventilimi dhe ngrohjeje!! Përvojë e pakrahasueshme mbi 25-vjeçare në projektim – instalim dhe mirëmbajtje. Ekskluzivitet i markës SINCLAIR, partneri ynë kryesor për kondicionerët e ajrit, pompat e ngrohjes, projektet në terren, servisin dhe mirëmbajtjen.
ALBKLIMA SHPK: Sistemi ngrohje – ftohje punon sipas standardeve të etikës Q të cilësisë të SINCLAIR Ltd të ofruar nga EPA për produktet S-THERM+. Personel inxhinieriko – teknik i kualifikuar, produkte të standardit europian dhe, më të mira në treg, profesionalizëm, çmim konkurrues dhe lidership vizionar!!
ALBKLIMA SHPK: Përvojë e pakrahasueshme mbi 25-vjeçare në projektim – instalim – mirëmbajtje të sistemeve të kondicionimit të ajrit, ventilimit dhe ngrohjes. Për godina rezidenciale, biznesi, shërbimi, komerciale, publike dhe private.
ALBKLIMA SHPK: Me një personel inxhinieriko – teknik të kualifikuar, produkte të standardit europian dhe një lidership vizionar, sot, kompania shkëlqen në treg duke u pozicionuar në toplistën e kompanive më të mira në metropolit shqiptar.
ALBKLIMA SHPK: Forca jonë janë produktet me cilësi dhe shërbimet me çmime të arsyeshme. ALBKLIMA SHPK: Kemi ekskuzivitetin e markës SINCLAIR. Është partneri ynë kryesor për kondicionerët e ajrit, pompat e ngrohjes, projektet në terren, servisin dhe mirëmbajtjen. ALBKLIMA SHPK: Sistemi ngrohje – ftohje punon sipas standardeve të etikës Q të cilësisë të SINCLAIR Ltd të ofruar nga EPA për produktet S-THERM+.
ALBKLIMA SHPK: Gjithnjë pranë klientit me standard dhe profesionalizëm, gjithnjë me produktet më të mira në treg, gjithnjë me çmimet më konkurruese! Ju mirëpresim!!