Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

GEGA MERMER
Punime Mermer-Graniti, Shtëpi funerali, Cilësi dhe Çmim konkurrues!!
GEGA MERMER: Punime Mermer-Graniti dhe derivate të tyre, shtëpi funerali, punime varrezash, shërbime funerale dhe konkurrueshmëri reale në tregun shqiptar.
GEGA MERMER: E lançuar në treg për të shërbyer me korrektesë dhe profesionalizëm, veçanërisht në fushën e shërbimeve funerale dallohet qartazi nga klientela për standartin e punimeve të kryera dhe cilësinë e tyre, gjithashtu.
GEGA MERMER: Mermer-Granit cilësor nga e gjithë bota, staf kompetent në punime të ndryshme, teknologji e përparuar e përpunimit dhe porosi të ekzekutuara me sukses.
GEGA MERMER: Edhe punime për kuzhina, tualete, shkallë, banakë, shtrime të ndryshme për rezidenca, banesa, objekte biznesi, godina komerciale, ambjente publike e private etj.
GEGA MERMER: Dallojmë veçanërisht në punimet e varrezave e lapidarëve dhe ofrojmë shërbime funerale të kompletuara.
GEGA MERMER: Punime Mermer-Graniti, Shtëpi funerali, Cilësi dhe Çmim konkurrues!!
GEGA MERMER, ADRESAT Adresa1: Milot, Kurbin, Albania; Adresa2: Laç, Kurbin, Albania
Adresa3: Pranë Raiffeisen Bank, Laç, Kurbin, Albania. Ju mirëpresim!