Në këtë Kategori do të merrni Info për Biznese e Kompani nga SHQIPËRI e KOSOVË që kanë në fokus të punës së tyre: Bar-Kafe, Bar-Restorant, Pub-e, Restorante, Pastiçeri !
Gatime tradicionale, Gatime europiane, Gatime mesdhetare, Gatime të peshkut, Kuzhinë italiane, Staf, Menu, Birrë, Verëra, Mish i pjekur, Produkte të zgarës, Pasta, Pica, Piceri. Kafe, Pije të ngrohta, Pije të ftohta, Pije alkolike, Smoothie, Sandwich, Doner, Coctails, Muzikë live. Pastiçeria dhe Gelateria, Torta, Çokollata, Akullore, Amareta, Konfeta, Ëmbëlsira, Shërbim catering. Evente, Organizime të ndryshme, Arredim neoklasik, Kënaqësi, Ambjente për familjarë, Kënde lojërash, Parkim, Investime mbreslënëse.

VILA MET ÇELA

Adresa:Lagjja ''Çlirimi'', Rruga ''Bulevardi i Palmave'', Lushnjë – Albania.