Përshkrimi

SHTËPIA E BIRRËS KING PILS
Prodhim i Birrës, Restorant, Traditë e shkëlqyer!!
SHTËPIA E BIRRËS KING PILS: Është një nga prodhuesit më të mirë të birrës cilësore në metropol dhe një emër i njohur në tregun shqiptar. Për rrjetin e restoranteve me të njëjtin emër, cilësinë e tyre, shijen e gatimit dhge shërbimin profesional e miqësor.
SHTËPIA E BIRRËS KING PILS: Veçojmë këtu mes shumë qendrave restorantin e vendosur 200m në kthesën e parë, djathtas në rrugën e Rinasit. Një restorant me kapacitet të konsiderueshëm, i arreduar në stilin klasik ku shija e gatimit dhe shërbimi ndaj klientit janë prioritare.
SHTËPIA E BIRRËS KING PILS: Marka KING PILS është bërë tashmë një emër mjaft i dashur për klientelën në metropolin shqiptar e më gjerë. Për produktet / shërbimet mbreslënëse dhe çmimet më konkurruese në treg. Duam që klientët tanë të mbeten të kënaqur dhe restoranti ynë në rrugën e Rinasit, birra e prodhuar në impiantin tonë apo rrjeti i tavernave / restoranteve me të njëjtin emër në tregun shqiptar të kthehen në pika referimi për klientelën.
SHTËPIA E BIRRËS KING PILS: Që nga viti 2001 kemi prodhuar birrën KING PILS, një birrë e cila është e prodhuar sipas standarteve më të përparuara teknologjike europiane.
SHTËPIA E BIRRËS KING PILS – Në Kthesën e Parë – Rruga e Rinasit: Përfaqëson sot një nga restorantet më të njohura në zonë dhe në metropolin shqiptar. Për gatimet unike tradicionale të saj. Për birrën e freskët dhe shijen mbreslënëse. Për shërbimin e kulturuar dhe kujdesin ndaj klientelës. Për risitë që sjell vit pas viti në tregun e shërbimit të restoranteve.
SHTËPIA E BIRRËS KING PILS: Prodhim i birrës, restorante tipike, standard i përparuar, pasion i gatimit, organizime dhe evente të paharrueshme për miq e familjarë.
SHTËPIA E BIRRËS KING PILS: Lidership vizionar dhe një emër i spikatur në tregun e restoranteve dhe prodhimit të birrës plot shije. Ju mirëpresim!!