Përshkrimi

VILA MET ÇELA
Zgjedhja në çdo stinë të vitit!!
VILA MET ÇELA: Një kompleks shërbimi i nivelit të lartë dhe me çmime shumë të mira.
VILA MET ÇELA: I lançuar në tregun shqiptar në vitin 1994 ofron cilësi, standard, përkushtim, profesionalizëm duke u bërë një emër mjaft i dashur për klientelën në Lushnjë dhe më gjerë. VILA MET ÇELA: Gatime të shijshme me bazë byrekun dhe gatimin e byrekut të ngritur në art.
VILA MET ÇELA: Nëse jetoni në qytetin e Lushnjës dhe kërkoni një ushqim të shijshëm patjetër i referoheni pikësëpari Vila ‘Met Çela’. Nëse jeni duke udhëtuar nga Shqipëria e mesme drejt jugut të vendit patjetër i referoheni për një drekë të shijshme pikësëpari Vila ‘Met Çela’. Në fakt, çdo përdorues i asaj rruge kombëtare, është ndalur shumë e shumë herë tek ‘Vila Met Çela’. Vila përfaqëson një nga emrat më dashur të shërbimit mbreslënës në Shqipëri.
VILA MET ÇELA: Bar, bar në lulishte, restorant me gatime tradicionale, pastiçeri.
VILA MET ÇELA: Arredim i këndshëm neoklasik, gjelbërim i kuruar në detaje, ambjente të qeta familjare, parkim i bollshëm.
VILA MET ÇELA: Zgjedhja juaj në çdo stinë të vitit!

Video