Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AVATAR LOUNGE CLUB-ELBASAN
Bar, Evente, Argëtim !!
Bar i klasit të parë, arredim i veçantë dhe komfort. AVATAR LOUNGE CLUB: Evente dhe organizime të mrekullueshme si edhe plot surpriza të tjera. Adrenalinë, argëtim, siguri maksimale, janë vetëm disa nga parametrat e këtij impjanti të mrekullueshëm. AVATAR LOUNGE CLUB: Piano bar dhe të ftuar të muzikës më të mirë shqiptare, mbrëmje madhështore, muzikë live, pije dhe koktej, staf i aftë miqësor dhe netë të paharrueshme. AVATAR LOUNGE CLUB: Ju mirëpresim!