Të dhëna për biznesin

BAR RESTORANT UJI I FTOHTË
Na ndiqni

Përshkrimi

BAR RESTORANT UJI I FTOHTË
Tradita e gdhendur në shije unike!!
BAR RESTORANT UJI I FTOHTË: Është padyshim një nga impiantet më interesante të shërbimit dhe mikpritjes shqiptare në zonën e Rubikut, Mirditës e më gjerë. Për turistët nga Tirana dhe gjithë Shqipëria. Edhe vizitor nga Kosova, Diaspora dhe Turistë të huaj.
BAR RESTORANT UJI I FTOHTË: Gatime tradicionale shqiptare plot shije. Prodhime të bëra vetë nga stafi i mrekullueshëm dhe profesional. Proshutë dhe salçiçe të prodhuara në impiant dhe shije unike të tyre. Klientët e dinë shumë mirë se ku janë duke shkuar. Ata ndihen si në shtëpi. Marrin një shërbim të pakrahasueshëm dhe shijojnë gjellët dhe ushqimin e veçantë të Bar-Restorant ‘’Uji i Ftohtë’’.
BAR RESTORANT UJI I FTOHTË: Një panoramë fantastike mes gjelbërimit dhe ajrit të freskët. Restorant edhe në natyrë, kënaqësi e veçantë dhe parkim i bollshëm.
BAR RESTORANT UJI I FTOHTË: Jemi në treg si një pikë e fortë referimi për klientin. Duam që të plotësojmë dhe tejkalojmë të gjitha pritshmëritë e tyre. Për cilësinë e ushqimeve Bio, ushqimeve të përgaditura nga stafi ynë dhe shërbimin e papërsëritshëm, gjithashtu.
BAR RESTORANT UJI I FTOHTË: Kapacitet prej 300 vendesh, organizime dhe evente të paharrueshme, menu në sintoni me kërkesat e klientelës dhe çmim konkurrues.
BAR RESTORANT UJI I FTOHTË: Traditë dhe unik në llojin e tij. Ju mirëpresim!