Të dhëna për biznesin

RESTORANT ‘MUSTAFAI’ & BAXHO e QUMËSHTIT
Na ndiqni

Përshkrimi

BAR-RESTORANT-PICERI ‘’MUSTAFAI’’
Gatime tradicionale dhe Mikpritje!
Është një nga restorantet më tipike tradicionale në metropolin shqiptar dhe një emër i dashur për klientelën. I zhytur mes gjelbërimit të pafund dhe i mveshur me një atmosferë mjaft të këndshme, BAR-RESTORANT-PICERI ‘’MUSTAFAI’’ ofron gatime të përgaditura me produkte organike dhe me mjeshtëri nga kuzhinierët plot eksperiencë të restorantit. Përbërësit ushqimor janë të një cilësie të lartë dhe plotësojnë të gjitha shijet e klientëve që adhurojnë gatimet tradicionale.
BAR-RESTORANT-PICERI ‘’MUSTAFAI’’: Arredim neoklasik e në sintoni me natyrën e mrekullueshme të zonës. Aty, mund të shijoni një kafe, një vakt apo një picë të shumë preferuar nga klientët tanë.
BAR-RESTORANT-PICERI ‘’MUSTAFAI’’: Punojmë e shërbejmë me moton ‘Klienti në qendër të vëmendjes’, ndaj ata janë të impresionuar pozitivisht nga stili unik, ambjenti miqësor dhe gjelbërimi natyral.
BAR-RESTORANT-PICERI ‘’MUSTAFAI’’: Merrni familjarët e tuaj, të dashurën tuaj, miqtë tuaj dhe ejani të shijoni produktet e prodhuara në baxhon tonë A&S, ku mbizotëron cilësia e lartë dhe shija unike e tyre, gjithashtu.
BAR-RESTORANT-PICERI ‘’MUSTAFAI’’: Traditë, Mikpritje, Gatime plot shije dhe Çmime konkurruese !