Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

CIALDA Pastiçeria dhe Gelateria
Pastiçeria Nr1 në Durrës !!
CIALDA Pastiçeria dhe Gelateria. Është një nga pastiçeritë më të mira në qytetin e Durrësit. Për produktet cilësore dhe të freskëta që ofron, shërbimin profesional të stafit, korrektesën dhe kujdesit permanent ndaj klientelës.
CIALDA: Pastiçeri me teknologji italiane, receta të lehta dhe delikate. Torta të personalizuara.
Pasioni dhe saktësia në përzgjedhjen e lëndëve të para, vëmendja në detaje, e bëjnë Pastiçeri Cialdën një urë lidhëse mes traditës dhe inovacionit. Ofrojmë edhe çokollata Pernigotti, akullore Cialda dhe shërbimin Cialda catering, gjithashtu.
CIALDA: Organizim edhe i eventeve mbreslënëse për fëmijë dhe familjarë të tyre, standard europian dhe çmime mjaft konkurruese.
CIALDA: Në zgjedhjet që bëjnë klientët i referohen gjithnjë Cialdës, pasi ne duam dhe plotësojmë pritshmëritë më të larta të tyre.
CIALDA: Klientë individual, familjarë, Bar-Restorante, Salla dhe organizator eventesh etj.
CIALDA: Unike në llojin e saj, ju pret për të ëmbëlsuar dhe shndritur ditët tuaja.