Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

GRAND WINE BAR-Fier
Thjesht më i miri !!
Një ambjent mjaft i veçantë dhe çlodhës. I vendosur në një nga zonat më atraktive të Fierit, është dhe mbetet një investim mbresëlënës për klientelën. GRAND WINE BAR: Aty ku pihet një verë e mirë, aty ku eventet dhe organizimet janë unike. GRAND WINE BAR: Serves breakfast, Coffee and Drinks, Waiter service, Takes reservations, Outdoor seating. GRAND WINE BAR: Është padyshim nga njësitë e shërbimit më impresionuese në Fier dhe një pikë e fortë referimi për klientelën.

Galeri