Në këtë Kategori do të merrni Info për Biznese e Kompani nga SHQIPËRI e KOSOVË që kanë në fokus të punës së tyre: Mjekësi, Klinika, Sport, Shëndet !
Terapi, Ortopedi, Ortodonci, Kirurgji, Implantologji, Proteza, Ura porcelani, Estetikë. Sëmundje e dhëmbëve, Kavitet i gojës, patologji të regjonit O.M.F, Zbardhim, Trajtime dentare.
Buzëqeshje, Restaurime dhëmbësh, Kurora, Ura zirkoni, Ura metali, Dizenjim i abutmentave, Fasetave dentare. Radiologji, Periodontologji, Profilaksi. Dermoestetikë, Stomatologji. Kirurgji maxillofaciale, Vizita ORL, Ndërhyrje ORL, Kirurgji rinoplastikë, aurikularoplastike, Trajtime dermoestike. Protezim, Mjekim venash, Lift i fytyrës, Plastikë e hundës, Mbushje
rrudhash, Heqje e dhjamit. Mjekësi Fizikale, Rehabilitim, Uji mineral, Baltë shëruese, Kineziterapia, Parafinë–Peloidoterapia, Elektroterapia, Laseroterapia, Magnetoterapia, Hidroterapia. Bimë medicinale, Vajëra esenciale, Përzierje bimore. Farmaci dhe Klinikë Veterinare. Sport, Argëtim, Sports-Wellness & Gym.

KMA CLINIC

Adresa: Rruga ‘’Donald Trump’’, White Crown, Kamëz, Tirana, Albania.

BANI AESTHETIC

Adresa: Komuna e Parisit, Sheshi ‘San Martin’, Pallati3, Hyrja3, Tirana, Albania.

ENT CLINIC

Adresa:Rruga e Dibrës, në krah të Fakultetit të Mjekësisë, Tiranë, Albania

KM DAY HOSPITAL

Adresa:Lagjia nr1, Rruga ‘Taulantia’, Currila 2001 Durrësi, Durrës, Albania.