Përshkrimi

BANJA E KLLOKOTIT
Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim!!
BANJA E KLLOKOTIT: Spitali Special Për Terapi Fizikale Me Rehabilitim ”Banja e Kllokotit”.
BANJA E KLLOKOTIT: Banja‘’Banja e Kllokotit’’ u themelua në vitin 1953. Është i rallë si vend në të cilin në një sipërfaqe kaq të vogël ka në dispozicion shumë burime të ujërave shëruese termo-minerale.
BANJA E KLLOKOTIT: Ujërat mineral në Banjë të Kllokotit në dalje në sipërfaqen të tokës sillen rreth 31 deri në 37°C. Përbërja e ujit mineral vazhdonë të përdoret edhe sot, si ujë shërues, i cili ndikon në frekuentimin e një numri të madhë të vizitorëve, atyre që kan nevojë për kurim, rehabilitim dhe relaksim. Kapaciteti aktual i banjës është rreth 850 shtretër.
BANJA E KLLOKOTIT: Është qendra më moderne në Kosovë për mjekësi fizikale dhe rehabilitim dhe një nga më të mëdhatë në Europë.
BANJA E KLLOKOTIT: Burime të pashtershme të ujit mineral me temperaturë 37°C, baltë shëruese me emrin ‘Peloida e Kllokotit’, hotel gjigand në shërbim të klientelës, restorant me mbi 350 ulëse dhe sallë konferencash me 350 karrige.
BANJA E KLLOKOTIT: Edhe mjaft organizime të tjera ndodhin në kompleks… Manifestime kulturore, konferenca shkencore, tubime të ndryshme etj.
BANJA E KLLOKOTIT, TERAPITË: Kineziterapia, Parafinë–Peloidoterapia, Elektroterapia, Laseroterapia, Magnetoterapia, Hidroterapia.
BANJA E KLLOKOTIT: Staf miqësor dhe profesional, cilësi e lartë, standard europian, drejtues vizionar dhe një nga investimet më mbreslënëse në rajon.

Video