Përshkrimi

ALLUSHI DENTAL CENTER
Eksperiencë, Inovacion dhe Teknologji e avancuar dentare!!
ALLUSHI DENTAL CENTER: Qendër moderne dentare dhe me standard europian.
ALLUSHI DENTAL CENTER: Staf profesional që ofron për klientët vendas dhe të huaj: Terapi, Ortopedi, Ortodonci, Kirurgji, Implantologji të nivelit të lartë, Proteza dhe ura porcelani. ALLUSHI DENTAL CENTER: Trajtohen gjithashtu sëmundjet e dhëmbëve, të kavitetit të gojës, patologjitë e regjonit O.M.F, zbardhim profesional me llampë etj.
ALLUSHI DENTAL CENTER: 4 (katër) salla terapie, 1 (një) sallë kirurgjie, investime mbreslënëse në aparatura dhe teknologji dhe korrektesë për çdo afat dhe kërkesë të pacientit.
ALLUSHI DENTAL CENTER: Standard europian dhe çmime konkurruese!