Përshkrimi

KOMPLEKSI ENDETA
Dhëmbët janë gjithmonë në modë. Buzëqeshni më shumë!!
KOMPLEKSI ENDETA: Një investim mbreslënës në shërbim të klientit vendor dhe klientëve me kombësi të huaj. Standard europian dhe cilësi superiore. Staf i përkushtuar profesional, lidership vizionar dhe çmim konkurrues.
KOMPLEKSI ENDETA: Edukim i tregut me parametrat më bashkëkohor të shërbimit në hapësirën dentare dhe zhvillim i vazhdueshëm impresionues.
KOMPLEKSI ENDETA: Edhe shërbime të tjera në mbështetje të përditshmërisë. Bar – Kafe, dhoma hoteli për klientët kryesisht të huaj, kënd lojërash për fëmijë, ambiente të gjelbëruara, parkim i bollshëm dhe një pikë e fortë referimi në tregun metropolitan.
KOMPLEKSI ENDETA: Klinika jonë dentare ka mbi një dekadë që ofron kujdesin më të mirë dentar për pacientët anekënd vendit dhe jo vetëm. Kjo trashëgimi e trajtimit vjen me përgjegjësi. Një përgjegjësi për t’i trajtuar njerëzit me respekt, përsosmëri dhe dhembshuri.
KOMPLEKSI ENDETA – IMPLANTET DENTARE: Një implant dentar vendoset kur ju duhet të rivendosni / zëvendësoni një dhëmb përmes një proteze që është e ngjashme me një vidë.
KOMPLEKSI ENDETA – KURORA DENTARE: Kurora dentare është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni kur bëhet fjalë për të mbajtur dhëmbët tuaj të paprekur dhe të përsosur.
KOMPLEKSI ENDETA – FASETAT DENTARE: Fasetat dentare janë zgjidhja perfekte për ju për të arritur buzëqeshjen e ëndrrave tuaja. Ato janë perfekte për të përmirësuar pamjen tuaj.
KOMPLEKSI ENDETA – URAT DENTARE: Një urë dentare përbëhet nga një dhëmb pontik ose i rremë, i cili ndihmon për të mbajtur të mbyllura hapësirat e lëna nga dhëmbët e hequr.
KOMPLEKSI ENDETA – STOMATOLOGJIA ESTETIKE: Stomatologjia estetike është vendi ku shkenca dhe arti kombinohen në trajtimin e dhëmbëve.
KOMPLEKSI ENDETA – PROTEZA DENTARE: Një protezë dentare është një pajisje dentare që zëvendëson një dhëmb që mungon ose mbulon defektet e dhëmbit.
KOMPLEKSI ENDETA – X-RAY DENTARE: Radiografia dentare është një ekzaminim i saktë për të diagnostikuar problemet që lidhen me dhëmbët.
KOMPLEKSI ENDETA – STOMATOLOGJIA PEDIATRIKE: Stomatologjia pediatrike është degë e stomatologjisë që merret me fëmijët që nga lindja deri në adoleshencë.
KOMPLEKSI ENDETA – PARADONTOLOGJI: Periodontologjia është një degë e stomatologjisë që studion indet e periodontiumit dhe patologjitë e lidhura me to.
KOMPLEKSI ENDETA – BAR – KAFE: Bar – Kafe brenda dhe jashtë në verandë. Ambiente mjaft të këndshme për një kohë plot qetësi dhe argëtim.
KOMPLEKSI ENDETA – HOTEL: Dhoma hoteli të ndërtuara sipas parametrave bashkëkohor të shërbimit. Motoja jonë, është që ‘’klienti të ndihet si në shtëpi’’, ndaj kemi investuar shumë në këtë drejtim. Qëllimi i këtij investimi është që ‘’klienti të kryejë punë me cikël të mbyllur dhe në kohë rekord’’.
KOMPLEKSI ENDETA – AMBIENTE ARGËTUESE dhe PARKIM: Ju vini tek ne me familjen dhe fëmijët tuaj dhe ne ju ofrojmë ambiente të qeta dhe argëtuese për fëmijë dhe të rritur dhe parkim të bollshëm për makinën tuaj.
KOMPLEKSI ENDETA – JEMI MË TË MIRËT: Me një ekip të përkushtuar ekspertësh dentarë, ne sigurohemi që klientët tanë të marrin trajtimin më të mirë dentar në Shqipëri. Staf profesional; Pajisjet e gjeneratës së fundit; Procedurat e shpejta; Çmime konkurruese.
KOMPLEKSI ENDETA – MIRË SE ERDHËT NË ENDETA DENTAL: Klinika dentare ENDETA është shembulli më i mirë i një klinike moderne, me profesionistë të specializuar në kirurgji dentare, implantologji, ortodonci, protetikë dhe terapi. Një klinikë ku arti dhe shkenca bashkohen për të përmirësuar jetën e pacientëve tanë, ku çdo pacient trajtohet me profesionalizmin dhe drejtësinë maksimale. Një institucion i krijuar prej shumë vitesh, këtu dokumentojmë një numër të konsiderueshëm pacientësh të kënaqur nga e gjithë bota. Me një gamë të gjerë shërbimesh dentare, një staf miqësor dhe bashkëpunues, pajisje dhe materiale të çertifikuara më të fundit me laboratorë të fundit. Ne sigurohemi që çdo pjesë e procesit të bëhet në mënyrë profesionale hap pas hapi për të marrë shërbimin më të mirë në fund.
KOMPLEKSI ENDETA – PACIENTËT E HUAJ – SI VEPROJMË: Thirrje telefonike falas; Transport; Konsulencë mjekësore; Ndërhyrja intravenoze; Garancia.
KOMPLEKSI ENDETA – SHËRBIMET
a) Implantet Dentare; Periodontologjia; Endodoncia; Stomatologji Estetike; Stomatologjia Parandaluese.
b) Stomatologjia Protezike: Urat; Proteza; Inlays dhe Onlays
c) Stomatologjia Pediatrike: Higjiena orale; Kanali rrënjë; Pulpotomia; Silant për sipërfaqen pertypëse të dhëmbëve.
d) Ortodontika: Ortodontika e padukshme; Aparate Metalike; Aparate Qeramike, pajisja që ndihmon në heqjen e veseve; Aparati ortodontik.
Dhëmbët janë gjithmonë në modë. Buzëqeshni më shumë!! Ju mirëpresim!!

Video