Përshkrimi

TENDA DIELLI AREND
Tenda dielli, Standard dhe Çmim konkurrues!!
TENDA DIELLI AREND: Përfaqëson një nga kompanitë më interesante në qarkun e Durrësit e më gjerë. Për produktet dhe shërbimet cilësore që ofron në tregun shqiptar dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
TENDA DIELLI AREND: Tenda Pergola; Tenda Bioklimatik; Sisteme xhami Giotina; Tenda me krah; Tenda Ballkoni; Kalçeto; Mushama kamionësh; Lavazhe etj. Të gjitha produktet dhe aksesorët plotësues të tyre janë emra dhe marka plot reputacion në tregun shqiptar dhe europian.
TENDA DIELLI AREND: Jemi në treg për të plotësuar / tejkaluar pritshmëritë e klientelës. Duam që klienti të marrë shërbim dhe asistencë në çdo porosi të tij dhe qendra jonë të jetë një pikë e fortë referimi në hapësirë dhe kohë.
TENDA DIELLI AREND: Klientët tanë janë individë dhe biznese, ndërmarrje private dhe publike, rezidenca dhe vila, hotele dhe resorte, bar-restorante, qendra tregtare dhe komerciale.
TENDA DIELLI AREND: Standard, profesionalizëm dhe çmim konkurrues, Ju mirëpresim!