Përshkrimi

ALBI STONE 97 SHPK
Shitje me Shumicë e Mermer-Granitit !!
ALBI STONE 97 SHPK: Është një nga kompanitë më të rëndësishme në fushën e Mermer-Granitit dhe një emër i njohur në tregun shqiptar, gjithashtu. Shitje me shumicë e Mermer, Granit, Kuarc, Uniks etj. Nga të gjitha llojet e produkteve dhe nga e gjithë bota. Jemi në treg për të qenë konkurrues në cilësi, çmim dhe standartin që ofrojmë për klientelën.
ALBI STONE 97 SHPK: Mermeri dhe graniti që tregtojmë janë nga vendi dhe mbarë bota, të seleksionura në bazë të kërkesave më të fundit të tregut. Jemi të përkushtuar për të ju ofruar klientëve tanë mermerin dhe granitin me kualitetin me të lartë, çmime konkurruese dhe shërbim të shpejtë e të besueshëm.
ALBI STONE 97 SHPK: Motoja e jonë, është ‘Gjithmonë të vendosur për të ofruar materialet më cilësore’. Gama e produkteve tona është tepër e zgjeruar duke mundësuar shumëllojshmëri zgjedhjesh.
ALBI STONE 97 SHPK: Mermer me shumicë, sipas çdo prerje. Pllaka graniti, kuarci, mermeri. Për të gjitha skuadrat e punës të cilat merren me përpunimin e mermer-granitit. Pikërisht për: Fasada mermeri; Veshje kuzhinash; Veshje muresh me mermer, granit; Bango kuarci antibakteriale; Tavolina me mermer, mobilje tualeti; Lavaman graniti, kuraci; Bordura mermeri dhe graniti; Korniza mermeri për dyer, dritare, ashensorë etj.
ALBI STONE 97 SHPK: Ju shërbejmë me profesionalizëm dhe korrektesë maksimale. Ju mirëpresim!