Në këtë Kategori do të merrni Info për Biznese e Kompani nga SHQIPËRI e KOSOVË që kanë në fokus të punës së tyre: Ndërtime, Vegla pune, Bojëra, Finitura !
Projekte, Prodhim betoni, Makineri të rënda, Fabrika, Fonderi, Teknologji e përparuar, Tulla, Tjegulla, Blloqe betoni, Elemente betoni, Tuba betoni, Tuba plastik, Hekur, Inerte, Çimento, Baleta, Gur dekorativ, Gurëthyes, Pllaka betoni, Shtylla, Materiale Ndërtimi, Tregti, Rrugë, Kanalizime, Rikonstruksione, Transport, Objekte Civile, Objekte Industriale, Shitje, Çmime Shumicë-Pakicë, Stiropor, Panel Sandwiç, Depo, Profila, Alumin, Punime, Duralumin & PVC, Dyer dhe Dritare plastike, Dyer të blinduara, Punime të Xhamit, Oxhaqe, Produkte sigurie, Sisteme automatike, Aksesorë, Design, Dekoracion, Lëndë drusore, Shtëpi, Vila, Rezidenca.

WINAKS-AL

Adresa: Rruga Rinas – Aeroport, Bërxull, Godina 56 / 15, Tirana, Albania.

BRITANIA SHPK

Adresa: Bulevardi ‘’Nënë Tereza’’ Nr 397 /1, Kamëz, Tirana, Albania.

BRAKA CONSTRUCTION

Adresa 1: Rr. ‘Hajdar Dushi’, Lagjja Nr6, Durrës, Albania Adresa 2: Rr. ‘Ndre Mjeda’, Përballë Ish Klubit ‘Partizani’, Tirana, Albania

DINO COMPANY

Adresa:Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, Konjuh-14000 Lipjan, Kosovë.