Përshkrimi

DE-AL COLOR GROUP
Bojëra cilësore, Materiale ndërtimi, Aksesorë lyerje, Polisterol dekorativ!!
DE-AL COLOR GROUP: Është padyshim një nga sipërmarrjet më interesante në qarkun e Tiranës e në gjithë Shqipërinë, gjithashtu. Për produktet cilësore që distribuon, shërbimin profesional dhe çmimin konkurrues që është duke aplikuar në tregun shqiptar.
DE-AL COLOR GROUP: E themeluar në vitin 2020 është një kompani e specializuar në fushën e tregtimit të materialeve të ndërtimit, bojërave dhe aksesorëve për lyerje. Cilësia dhe përkushtimi për të sjellë tek ju më të mirën na diferencon.
DE-AL COLOR GROUP: Është distributor zyrtar i markës ER-LAC për territorin e Shqipërisë, një markë e mirënjohur për produktet inovative, me kualitet maksimal, e standartit europian dhe miqësore për përdoruesit dhe mjedisin, gjithashtu.
DE-AL COLOR GROUP-MISIONI: Synojmë të sjellim tek ju produkte të një standarti maksimal dhe me një gamë të gjerë aplikimesh, pasi për ne cilësia vjen e para.
DE-AL COLOR GROUP: Bojëra cilësore, Materiale ndërtimi, Aksesorë lyerje, Polisterol dekorativ.
DE-AL COLOR GROUP: Jemi në tregun metropolitan dhe shqiptar për të bërë diferencën e mundshme nga të tjerët, për të përmbushur pritshmëritë e klientelës dhe vendosur standarte të përparuara me të gjitha specifikat përkatëse të cilësisë së produktit / shërbimit.
DE-AL COLOR GROUP: Cilësi pa kompromis!! Ju mirëpresim!