Në këtë Kategori do të merrni Info për Biznese e Kompani nga SHQIPËRI e KOSOVË që kanë në fokus të punës së tyre: Makina, Transport, Autoservise !
Auto Servis, Pjesë këmbimi, Pjesë këmbimi për Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, Vajëra për makina, Filtra për makina, Shërbime motorrike, Elektroauto, Elektronike, Xhenerike.
Mbushje me gaz e kondicionerit të makinës, Autovetura, Kambio automatike, Pllaketa të kambios 7G, Pllaketat ISM, Ndërrim i timonit, Pastrim filtër partikular, Pastrim sistemi i injeksionit, Sisteme kondicionimi, Testim gazrash, Larje injeksioni, Larje kataliti, Konvergjencë, Bankoprovë frenash.
Kontroll me kompjuter i makinës, SCN, Programime të ndryshme, Kodifikime, Diagnostifikim kompjuterik, Lubrifikante, Bateri. Impiante gazi, Montime impiante gazi Full Injeksion, FSI, TSI, TFSI, Garanci. Pajisje për servise, Pajisje për lavazhe, Karrotrec, Shërbim karrotreci. Auto servis për Land Rover, Range Rover. Goma, Gomisteri, Felga, Depo e gomave, Tregtim i gomave, Pajisje të gomisterisë, Gdhendja e gomës, Kontrolla e telave, Nxjerrja e vakumit, Disqe, Konvergjencë Robotike, Kalandrim disk alumini, Fryrje e gomave, Lavazh. Veshje qeramike, Boja e automjetit, Sedilje, Pastrimi, Mbrojtja e motorit, Mbrojtja e frenave, Xhama të makinës, Xhama të zinj, Errësim xhamash, Veshje xhamash, Lyerje të makinës, Lyerje të disqeve. Shitje makinash, Makina të reja, Makina të përdorura, Makina me qera, Flotë makinash, Pagesë me këste, Makina nga Italia, Makina nga Zvicra, Makina nga Gjermania, Makina nga Koreja e Jugut, Makina nga Europa, Makina nga Kanada, Makina nga Amerika, Makina nga Japonia. Transport, Naftë, Derivate të naftës, Transport kombëtar dhe ndërkombëtar.

AUTO JATA

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km6-të 1051 Tirana, Albania

RRUGIA TRANS SHPK

Adresa: Autostrada Durrës-Tiranë, Ura Fllakë, SH49, Xhafzotaj, Durrës, Albania

AUTO A1 SHPK

Adresa:Autostrada Durrës-Tiranë, Km13-të (Rruga dytësore), Albania