VIZIONI I BRENDSHËM

Do ta njohësh rrugën tënde kur të ndeshesh me të, sepse, papritur, do të kesh gjithë energjinë dhe imagjinatën për të cilën ke pasur gjithnjë nevojë.

Rekrutimet e ndryshme për punë bazohen në jetëshkrimin e kandidatit dhe referencat e tij,

SUKSESI JANË REZULTATET

Që të jeni i suksesshëm në biznes, duhet të prodhoni një produkt apo shërbim të mirë.

Duhet ta realizojmë këtë punë, në mënyrë që ajo të nxjerrë para që sot, u shpreh Xhudita, e cila punonte si një shefe skuadre.

GARA E IDEVE

Gara për avantazhe konkurruese është, në të vërtetë, një garë për idetë e klientit dhe të tregut.

Për të krijuar vlerë për klientët dhe për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplote me ta, specialistët e marketingut në fillim duhet të mbledhin idetë

EKZEKUTIMI I SHITJEVE

Shitjet e suksesshme përmbyllin të gjitha operacionet e marketingut duke vulosur përfundimisht ekzistencën e klientelës besnike.

Shitjet janë një proces me të cilin, ne, skuadra e konsulencemarketing jemi marrë më së shumti. Ne, ndajmë konceptin dhe pikëpamjen që shitjet dhe

DERIVATE TË SUKSESIT

Krijo qëllime që janë brenda teje dhe brenda mundësive që ti ke sot, pikërisht sot, dhe jo në një kohë të ardhme pasi bota të jetë rregulluar.

Të qeshësh shpesh dhe fort, të fitosh respektin e njerëzve inteligjentë dhe
dashurinë

EPOKA DIXHITALE

Çdo ditë kemi ndryshime dramatike në treg. Ritmi është kaq i shpejtë, saqë aftësia për të ndryshuar tani është bërë një epërsi konkurruese.

Çdo ditë ndodhin ndryshime dramatike në treg. Ritmi i ndryshimit është kaq i shpejtë, saqë aftësia për

DETAJET E VOGLA

Ndonjëherë planet për të bërë në të ardhmen gjëra të mëdha na japin mundësinë për të bërë gjëra të vogla në momentin ku ndodhemi.

Kur përpiqesh të japesh ndihmë, përqendrohu në detajet e vogla. Njëherë Nënë Tereza ka thënë, ‘Ne

DERIVATE TË MENAXHIMIT

Të menaxhosh me dorë të lirë do të thotë të heqësh dorë nga e kaluara dhe nga e ardhmja.

Menaxherët e pasuksesshëm kur shohin listën me 100 detyra tremben vetëm duke e parë atë! Ata do të tërhiqeshin prapa të

CILËSIA E PRODUKTIT

Klientët rendin gjithnjë pas produkteve cilësore dhe mundësisht me çmimet më të ulëta të mundshme!

Konsumatorët e mendojnë cilësinë si një ‘shërbim të përkryer’ nga ana e kompanisë. Ky ‘shërbim i përkryer’ përkthehet në: Produkte/shërbime për të cilat konsumatorët kanë

ÇMIMI DHE KËRKESA

Caktimi i çmimit fillon me një të kuptuar sesi perceptimet e klientëve për vlerën ndikojnë në çmimet që ata janë të gatshëm të paguajnë.

Ndërsa disa kompani punojnë për të arritur çmime të ulëta dhe të parezistueshme, të cilat do