Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ZHURI SHPK PRIZREN
Ndërtojmë të ardhmen së bashku!!
ZHURI SHPK: Një kompani lider sa i takon furnizimit me beton cilësor të tregut.
ZHURI SHPK: Kualiteti i lartë i betonit është një sintezë e organizimit të përsosur të kompanisë dhe lidershipit ambicioz të saj. Zhavor i thyer nga guri mineral, çimento cilësore / Shqipëria dhe makineritë AMANN/Swiss, janë të tjera detaje që ndikojnë në mënyrë thelbësore në performancën e lartë të betonit të prodhuar nga kompania.
ZHURI SHPK: Gjithashtu, fabrika e bllokave prodhon në dinamikë produkte me cilësi të lartë dhe standard europian dhe, në përputhje me kërkesat më të larta të klientelës.
ZHURI SHPK: Edhe elemente betoni, anësore, oxhaqe, vazo të luleve me 3 lloje të ngjyrave. ZHURI SHPK: Klientët tanë janë biznese, kompani ndërtimi, individë dhe familjarë.
ZHURI SHPK: Korrektësi në realizimin në afat të çdo porosie të marrë dhe besueshmëri në treg.
ZHURI SHPK: Teknologji zvicerane dhe europiane në prodhim, fabrikë e bllokave, fabrikë e betonit, gurëthyes, pra, një fluks shërbimesh në tregun e Kosovës e më gjerë.
ZHURI SHPK: Ndërto me kualitet, Ndërto me ZHURI!!

Video