Përshkrimi

RESORT ZERJA
Hotel & Spa-Restorant-Piceri-Evente!!
RESORT ZERJA: Hotel sipas standartit me 5 yje, nga më të mirët në qarkun e Dibrës. Hotel me të gjithë parametrat e një hoteli dhe shërbimi perëndimor të avancuar.
RESORT ZERJA: Dhoma të mirëarreduara sipas konceptit italian të design-it dhe të gjitha kondicionet e një shërbimi të papërsëritshëm.
RESORT ZERJA: Provoni një eksperiencë të Re e të paharrueshme me dhomat Normal Deluxe, Deluxe Suite, Hamam Turk, Jacuzzi; Sauna, Solar etj.
RESORT ZERJA: Bar dhe bar në verandë. Restorant me kuzhinë tradicionale dhe europiane.
RESORT ZERJA: Evente të paharrueshme, gëzime familjare dhe një kujdes profesional i stafit.
RESORT ZERJA: Edhe piceri me furrë druri dhe eksperiencë shqiptaro–gjermane.
RESORT ZERJA: Pishina dhe projekte ambicioze në shërbim të turistëve vendas dhe të huaj!
RESORT ZERJA: I zhytur mes gjelbërimit, kënd lojërash, panoramë, parkim, mikpritje dhe padyshim një nga investimet më mbreslënëse në tërë qarkun e Dibrës.
RESORT ZERJA: Një lidership vizionar i udhëhequr nga administratori Flamur Zerja e kanë rankuar resortin në toplistën e resorteve më të mira në Shqipëri.
RESORT ZERJA: Traditë, relaks dhe standard europian! Ju mirëpresim!