Përshkrimi

XHAMA TË ZINJ VILI
Freski në Makinën tuaj!!
XHAMA TË ZINJ VILI: Errësim xhamash dhe Veshje xhamash të makinave të llojeve të ndryshme.
XHAMA TË ZINJ VILI: Letër me nuanca termike për xhamin e parë të makinave. Është kundra rrezeve ultra violet, rreze të cilat janë të dëmshme për lëkurën e trupit tuaj. Ruan freskinë në makinën tuaj. Nuk pengon në shikim. Një eksperiencë tjetër gjatë udhëtimit tuaj.
XHAMA TË ZINJ VILI: Militon në tregun shqiptar me një skuadër kryengritëse… Me cilësi, profesionalizëm, standard dhe çmim konkurrues, gjithashtu.
XHAMA TË ZINJ VILI: Në vazhdim po listojmë disa rregulla të errësimit të xhamave. Xhami ballor lejohet errësim vetëm për një shirit lart, max 13cm / max 75% errësimi. Xhamat anësor, rreshti i parë (direkt majtas / djathtas shoferit) të përcjellin 75% dritë. Xhamat e pasëm lejohet errësimi max 75%, të mos lejohen efekte pasqyrë. Të lejohen perdet brenda dritareve të rreshtit pas shoferit kur janë fabrikim i prodhuesit. Stopa të pasëm frenash në xham të mos bllokohen etj. XHAMA TË ZINJ VILI: Është kthyer tashmë në një qendër referimi për klientelën në aksin Tiranë-Durrës dhe plotësimin e kërkesave maksimale të saj.
XHAMA TË ZINJ VILI: Jepini bukurinë e nevojshme makinës dhe ruani shëndetin. Ju mirëpresim!