Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

XHAMA-MAKINA-SERVIS: Cilësi, Shpejtësi, Korrektësi!!
XHAMA-MAKINA-SERVIS: Montim i xhamave të makinave; Veshje me film për errësim të xhamave të makinave; Riparime të ndryshme në lidhje me xhamat e makinave të të gjitha llojeve; Punë me garanci; Staf profesional; Çmim konkurrues!
XHAMA-MAKINA-SERVIS: E lançuar në treg me fokus plotësimin në kohë dhe me standard kërkesat e klientelës, madje për t’i kapërcyer ato.
XHAMA-MAKINA-SERVIS: Që nga viti 1994 jemi të pranishëm në tregun shqiptar, si kompania e parë në fushën e tregtimit dhe montimit të xhamave të automjeteve.
XHAMA-MAKINA-SERVIS: Cilësi e lartë e produktit / shërbimit; Standard dhe performancë impresionuese; Korrektesë me klientin; Besueshmëri; Lidership vizionar. Ju mirëpresim!!