Përshkrimi

WINAKS-AL
Winaks-al; Aluplast; Winkhaus!!
WINAKS-AL: Partneri juaj në ndërtim!! Jemi distributor i brendeve europiane për prodhimin e dyerve, dritareve dhe roletave nga PVC!
WINAKS-AL: E themeluar në vitin 1999 në Prizren, sot është një eksportues kredibël në rajonin e ballkanit. Pika jonë e RE në Tiranë është një stacion i rëndësishëm i gjithë veprimtarisë sonë të përditshme. Për kompanitë e ndërtimit dhe individë. Për sipërmarrje private dhe ente publike.
WINAKS-AL: Përvoja jonë shumëvjeçare në produktet e dyerve dhe dritareve garanton cilësi dhe jetëgjatësi. Jemi në treg me markat më të mira, me seriozitet dhe besueshmëri.
WINAKS-AL: Dritare dhe dyer që i përshtaten çdo lloj stine. Të adaptueshme dhe elegante. Design klasik që përshtatet me nevojat tuaja dhe stilin e shtëpisë / vilës / rezidencës tuaj.
WINAKS-AL: Aplikojmë sistemet më të mira të fushës. Ja përshembull njëri prej tyre, është sistemi ActivPilot. Ky sistem ofron: Fleksibilitet të lartë falë një sistemi modular të strukturuar në mënyrë inteligjente; Monitorim opsional të dritareve inteligjente; Rregullim të lehtë; Riparim fleksibil; Qëndrueshmëri të lartë (i testuar deri në 20,000 cikle komutimi) etj.
WINAKS-AL: Produkte që paraqesin inovacion dhe në të njejtën kohë ruajnë dukjen / prezencën e tyre të përjetshme. Materiale efikase me teknologji superiore.
WINAKS-AL: Opsionet tona ju mundësojnë të personalizoni çdo derë / dritare të ambienteve tuaja për të plotësuar në mënyrë të përsosur stilin dhe preferencat tuaja unike. Profile për çdo shije!
WINAKS-AL: Design i avancuar dhe siguri e garantuar. Mirëmbajtje me kosto shumë të vogla dhe performancë e lartë produkti. Izolim i pamposhtur ndaj motit dhe jetëgjatësi. Përjetoni qetësinë dhe rehatinë tuaj!!
WINAKS-AL: Produkte me sistem ventilimi basic Air Plus të përshtatshme për IDEAL 5000®, IDEAL 8000®, Energeto® 5000 dhe Energeto® 8000. Ska më fatura të gjata të energjisë elektrike me dritaret Aluplast! Për shembull teknologjia ‘’Energeto’’ që aplikojmë, mbron mjedisin, duke kursyer energji dhe para.
WINAKS-AL: Në përgjithësi, dritaret PVC ofrojnë një sërë përfitimesh që i bëjnë ato një zgjedhje të shkëlqyer për shumë pronarë shtëpish. Nëse po mendoni të zëvendësoni dritaret tuaja, Winaks ofron profilet më kualitative në treg të brendit Gjerman – Aluplast. Efikasitet i energjisë, mirëmbajtje e lehtë, siguri, zvogëlim i zhurmës, kosto efektive dhe estetikë.
WINAKS-AL – ALUPLAST: Aluplast është partneri ynë kryesor. Me vlerat e shumta të shtuara, ka shumë arsye për të zgjedhur Aluplast. Ja disa prejt këtyre vlerave: Siguria; Izolim i zërit; Kursim i energjisë; Më shumë dritë; Teknologji superiore; Cilësi e çertifikuar.
WINAKS-AL – WINKHAUS: Winkhaus është specialist për teknologjinë e dyerve dhe dritareve – dhe ka më shumë se 150 vjet sukses për ta mbështetur atë. Avantazhet e autoLock AV3 nga WinkHaus. Produktet e sofistikuara dhe cilësore nga WinkHaus krijojnë ambient komod dhe të sigurtë në çdo kohë! Winkhaus ofron zgjidhje të përshtatshme për dyert rrëshqitëse. Sistemi i montimit karakterizohet në veçanti nga gama e tij e thjeshtë e produkteve, instalimi i lehtë dhe qëndrueshmëria. Sistemet nga Winkhaus ofrojnë zgjidhje për dyer dhe dritare rezistente ndaj vjedhjeve.
WINAKS-AL – ROLETA: Roletat e Aluminit me karakteristikat më të përshtatshme nga EXTE i gjeni në Winaks. Kutitë e roletave EXTE dhe aksesorët e dritareve mund të përdoren me çdo sistem profili!
WINAKS-AL: Distributor i brendeve europiane për prodhimin e dyerve, dritareve dhe roletave nga PVC! Cilësi superiore, standard, besueshmëri në treg dhe çmim konkurrues! Ju mirëpresim!!