Përshkrimi

VUKAJ TRANS SHPK
Transport Ndërkombëtar!!
VUKAJ TRANS SHPK: Është një nga kompanitë më interesante dhe të suksesshme në tregun shqiptar duke u afishuar me autoritet, cilësi të lartë shërbimi dhe kujdes ndaj klientit.
VUKAJ TRANS SHPK: Ofrojmë me standard dhe profesionalizëm Transport Ndërkombëtar me trailer të përmasave të ndryshme (Normal, Mega, Jumbo, Frigoriferik, Konteiner), drejt Ballkanit dhe Europës.
VUKAJ TRANS SHPK: Flota jonë përmban 30 kamionë dhe terminali ynë shtrihet në një sipërfaqe prej 12000 metër katror.
VUKAJ TRANS SHPK: Importe dhe Eksporte të një shumëllojshmërie mallrash, kamionë të plotë ose grupazhe.
VUKAJ TRANS SHPK: Kompania është e projektuar për të ofruar zgjidhje logjistike për industri të ndryshme. Për më shumë se 20 vjet, ka përmirësuar në vazhdimësi burimet dhe kapacitetet e veta duke sjellë risi. Përveçse profesionalizëm dhe siguri ofrojmë edhe çmime shumë të arsyeshme.
VUKAJ TRANS SHPK: Ne duam më të mirën për klientët tanë dhe stafi ynë punon çdo ditë për këtë qëllim. Për një shërbim impresionues në kohorencë me pritshmëritë më të larta në treg. Ju mirëpresim!