Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

VORA AE TRANSPORT: Transport në Shqipëri dhe Transport ndërkombëtar – Italy!!
VORA AE TRANSPORT: Misioni ynë është t’i shërbejmë sa më mirë klientit i cili ka nevojë të zgjidh problemet e komplikuara për ngarkimin e mallrave të tij! Mjetet me të cilat kryejmë shërbimet tona janë kryesisht koka tërheqese dhe makineri transporti sipas standardit EU.
VORA AE TRANSPORT: Kompania është e ekspozuar në treg në përmasat e një biznesi të stilit perëndimor duke ofruar një shërbim cilësor për klientelën dhe çmim mjaft konkurrues.
VORA AE TRANSPORT: Transport kombëtar dhe ndërkombëtar të mallrave – Italy; Magazinim i mallrave (magazinim, klasifikim, dorëzim) Itali; Kontroll i mjeteve në kohë reale; Asistencë doganore etj. Të gjitha shërbimet me cilësinë më të lartë në treg.
VORA AE TRANSPORT: Ne bëjmë diferencën në treg me qëndrimin korrekt ndaj klientelës, profesionalizëm, shërbimin e ofruar për klientët dhe mirëqenien e të gjitha subjekteve që bashkëpunojnë me kompaninë tonë.
VORA AE TRANSPORT: Eksperiencë në treg, besueshmëri e klientelës, përpikmëri, standard europian dhe lidership vizionar, Ju mirëpresim!!