Përshkrimi

VOL-AL SERVICE: Servis i pavarur, cilësor, i standartit europian dhe i gatshëm për të ofruar shërbimin maksimal në mirëmbajtjen e makinës tuaj.
VOL-AL SERVICE: Qëllimi i kompanisë, është t’i mbajmë automjetet të sigurta dhe sa më komfort në rrugë dhe klienti të jetë gjithmonë i kënaqur me to.
VOL-AL SERVICE: Një eksperiencë e vyer dhe mbi 25-vjeçare përkushtuar ndaj mjeteve të markave suedeze. Mekanikë dhe punonjës të trajnuar brenda/jashtë vendit. Pjesë këmbimi të shumëllojshme dhe garanci deri në 10 vite.
VOL-AL SERVICE: Jemi gjithashtu në treg me një flotë të madhe makinash Volvo të përdorura dhe mjaft të mirëmbajtura. Ofrohen me çmime konkurruese duke plotësuar kërkesat e klientelës, madje duke i tejkaluar ato. Edhe në këtë aspekt, kompania është kthyer në një pikë të fortë referimi në tregun shqiptar e më gjerë.
VOL-AL SERVICE: Është gjithashtu e para që promovoi idenë e klubit të tifozëve të Volvo-s.
VOL-AL SERVICE: Standard, profesionalizëm, garanci, korrektesë dhe çmim konkurrues. Ju mirëpresim!

Video