Përshkrimi

VLORA ALUMIN: Një kompani mjaft interesante në tregun shqiptar dhe një pikë e fortë referimi për klientët privat, kompanitë e ndërtimit dhe entet publike.
VLORA ALUMIN: Eksperienca e suksesshme disa vjeçare në tregun italian, me eksportin e punimeve të gatshme të aluminit që plotësojnë standardet europiane, është arsyeja që na diferencon nga të tjerët.
VLORA ALUMIN: Zgjidhjet optimale për kursimin e energjisë dhe jetëgjatësinë e punimeve, i sjellim për ju me seritë Atlantis me ndarje termike, si dhe zgjidhjen me bashkëkohore Dru – Alumin. Kërkesa e tregut italian për cilësinë në çdo aspekt, ka bërë që pjesë e produktit tonë të jenë aksesorët e firmave të mëdha si Master, B.B.C, Giesse, Cisa, Savio, FiBi, GEZE etj. Kompania është çertifikuar sipas Komunitetit Europian me standartin ISO 9001:2008.
VLORA ALUMIN: Eksperienca e suksesshme disa vjeçare në tregun italian, me eksportin e punimeve te gatshme të aluminit që plotësojnë standardet europiane, është arsyeja që na diferencon nga të tjerët. Zgjidhjet optimale për kursimin e energjisë dhe jetëgjatësinë e punimeve, i sjellim për ju me seritë Atlantis me ndarje termike, si dhe zgjidhjen më bashkëkohore Dru – Alumin. Kërkesa e tregut italian për cilësinë, ka bërë që pjesë e produktit tonë të jenë aksesorët e firmave të mëdha si Master, B.B.C, Giesse, Cisa, Savio, FiBi, GEZE etj.
VLORA ALUMIN – DYER: Hyrje me panel dekorativ me dy hapje dhe ngjyrë druri në formë imitimi. Këto lloj dyersh sigurojnë edhe një izolim shumë të mirë kundër ndikimit të zhurmave dhe temperaturave të jashtme, duke ruajtur temperaturën brenda dhomës siç ju e dëshironi.
VLORA ALUMIN – DRITARE DRU – ALUMIN: Kooperim i dy materialeve më të mira për prodhimin e dritareve. Tek ju sillet në treg nga Vloralumin me patentën përkatëse të cilësisë. Bukuria e drurit në ambientet e brendshme të shtëpisë i bashkuar me fortësinë dhe mbrojtjen e temperaturës që siguron alumini.
VLORA ALUMIN – FASADA: Ndërtimi i fasadave strukturale dhe gjysëm strukturale të përbëra me fasada me kapak dhe fasada spider. Fasada te cilesise se larte qe i rezistojne kushteve klimaterike dhe kohes. Ndertim i sigurt i tyre nga profesionistet tane me nje eksperience te larte ne fushen e konstruksioneve.
VLORA ALUMIN – DFRITARE FIRZAMONIKE. Profil importi me një nivel të lartë qëndrueshmërie dhe ruajtës i mirë i termicitetit.
VLORA ALUMIN: Dritare persiane mjaft cilësore në formate të ndryshme.
VLORA ALUMIN: Edhe aksesorë të ndryshëm për implementimin e punimeve tuaja.
VLORA ALUMIN: Jemi në treg për të plotësuar dhe tejkaluar kërkesat më të larta të klientelës, në kohë, me çmim konkurrues dhe profesionalizëm. Ju mirëpresim!