Përshkrimi

VILLA GOLD MOTEL
Thjesht e paharrueshme!!
VILLA GOLD MOTEL: Një investim i shkallës së lartë në shërbim të klientit ku arkitektura, cilësia dhe standarti i përparuar ndërthuren natyralisht me artin e së bukurës.
VILLA GOLD MOTEL: Dhoma të arreduara me klas, stil, komfort dhe plot design.
VILLA GOLD MOTEL: E gjendur në një nga akset më të rëndësishme në Kosovë, moteli ynë shfaqet si një vend romantik për të kaluar një natë speciale dhe të paharrueshme, gjithashtu. VILLA GOLD MOTEL: Pastërti dhe higjenë e lartë, hapësira të mrekullueshme dhe komoditet, staf mikpritës, parkim, çmime konkurruese dhe vendi ideal të cilin nuk do ta harroni asnjëherë. VILLA GOLD MOTEL: Klientë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Ju mirëpresim!