Përshkrimi

VILA ZENELI
Larg shtëpisë si në shtëpinë tuaj!!
VILA ZENELI: Bar, restorant, hotel, sallë eventesh, pishinë verore, kënd lojërash etj. Jemi në treg që prej vitit 2009 me fokus kryesor plotësimin e kërkesave të klientelës duke ofruar standard, profesionalizëm dhe çmime konkurruese.
VILA ZENELI: Larg zhurmave të qyteteve, midis Elbasanit dhe Librazhdit, mes maleve, pranë lumit Shkumbin, Hotel Zeneli ofron ambiente panoramike dhe relaksuese. Pishina dhe këndi i lojërave na bëjnë vendin ideal për fëmijët tuaj. Hoteli, është me kapacitet 14 dhoma.
VILA ZENELI: Sallë eventesh mjaft e përshtatshme për çdo gëzim familjar, qoftë ditëlindje, fejesa apo dasma. Me kapacitet 250 persona, është shndërruar në pikë e fortë referimi për klientelën e cila nuk është e gatshme të bëj asnjë kompromis me cilësinë dhe standartin e shërbimit.
VILA ZENELI: Ne duam më të mirën për klientët, ata janë miqtë tanë! Kështu, ata duhet të ndihen si në shtëpi.
VILA ZENELI: Standard, traditë dhe mikpritje !! Ju mirëpresim!