Përshkrimi

VETRO FUSIONE GJOKA SHPK: operon në tregun shqiptar për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e klientëve aktual, po ashtu edhe klientëve potencial.
VETRO FUSIONE GJOKA SHPK: Misioni i kompanisë është të ofrojë punime të të gjitha llojeve të xhamit dhe duralumini të cilësisë së lartë , sipas çdo kërkeses të cdo klienti.
VETROFUSIONE GJOKA SHPK: Punime xhami si: prerje, zmusim, temperim, laminim, xhama termik, xhama akustik, xhama dopio, bombardim ejt.
VETRO FUSIONE GJOKA SHPK: Punime alumini; Fasada xhami strukturale dhe gjysëm strukturale; Fasada të ventiluara; Vetrata xhami të brendshme dhe të jashtme; dyer dhe dritare PVC; dyer dhe dritare alumini termik si dhe risinë më të fundit dyer dhe dritare druri me veshje alumini; grila të llojeve të ndryshme; rrjeta insektesh; paramkë shkallësh; kabina dushi etj.
VETROFUSIONE GJOKA SHPK: Punime cilësore. Implementojmë çdo lloj projekti të fushës tonë duke u cilësuar si një nga kompanitë më të mira në këtë sektor.
VETROFUSIONE GJOKA SHPK: Cilësi e lartë, standard EU, lider në treg dhe çertifikuar me standardet më të mira të një kompanie të stilit perëndimor, Ju mirëpresim!!

Video