Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

VËLLEZËRIT RAMADANI: Shitje mjetesh të rënda për ndërtimtari dhe bujqësi!!
VËLLEZËRIT RAMADANI: Qendra më e madhe dhe më moderne e shitjes së mjeteve të rënda. VËLLEZËRIT RAMADANI: Mjete të ndërtimtarisë dhe të bujqësisë, shitje në të gjithë Kosovën. VËLLEZËRIT RAMADANI: Markat më të mira botërore gjenden tek qendra jonë kryesore në Fshat i RI në Kosovë duke u shërbyer klientëve dhe asistuar ata në blerjet e tyre të rëndësishme.
VËLLEZËRIT RAMADANI: Kompani kjo që udhëheq tregun në Kosovë me cilësi, standard europian, besueshmëri, fuqi ekonomike dhe profesionalizëm.
VËLLEZËRIT RAMADANI: Ekip miqësor, asistencë në blerje, garancion, reputacion i padiskutueshëm në treg, lidership kompetent dhe çmime shumë të mira.
VËLLEZËRIT RAMADANI: Transport i makinerive sipas marrëveshjeve me klientin.
VËLLEZËRIT RAMADANI: Një nga emrat më të njohur në botën e biznesit kosovar e më gjerë. Ju mirëpresim!