Përshkrimi

VELLEZERIT DEMUSHI: MERMERE; GRANITE; ONYX; TRANVENTIN; PUNIME TË NDRYSHME; PUNIME VARRESH ETJ. Punë të kryera me cilësi dhe në kohë, çmimi më i mirë në treg!
VELLEZERIT DEMUSHI: Përfaqëson në tregun shqiptar një kompani që merret me përpunim / shitjen e mermer / granitit dhe, duke u afishuar kështu para klientit me kompetencë profesionale dhe produkte cilësore të importuara nga Turqi, Itali, Greqi, Iran etj.
VELLEZERIT DEMUSHI: Me një eksperiencë të gjatë që nga viti 1995, sot është lider në fushën e përpunim / shitjes së këtyre produkteve. Cilësia dhe korrektësia kanë bërë që kompania të ketë sukses dhe produktet e saj të shiten kudo në Shqipëri.
VELLEZERIT DEMUSHI: Mermere, Granite, Onyx, Tranventin, Punime të ndryshme për vila, rezidenca, pallate, hotele, qendra shërbimi dhe komerciale. Edhe punime varresh etj.
VELLEZERIT DEMUSHI: Punojmë si skuadër për të përmbushur të gjitha pritshmëritë e klientelës, madje, për t’i tejkaluar këto pritshmëri. Duam dhe punojmë për komfortin dhe mirëqenien e klientit / porositësit të shërbimit.
VELLEZERIT DEMUSHI: Një fuqi ekonomike në tregun metropolitan / shqiptar! Ju mirëpresim!!