Përshkrimi

VËLLEZËRIT BARDHI SHPK
Materiale ndërtimi dhe vegla pune. Për biznese / kompani ndërtimi. Shumicë dhe pakicë!!
VËLLEZËRIT BARDHI SHPK: Është padyshim në fluksin e kompanive të ndërtimit mjaft të suksesshme në qarkun e Tiranës dhe tregun shqiptar, gjithashtu.
VËLLEZËRIT BARDHI SHPK: Me një eksperiencë mbi 10-vjeçare në tregun shqiptar ofrojmë materiale ndërtimi për kompani të ndryshme. Hekur, çimento, tulla, inerte, hidraulike, elektrike, vegla pune, termoizolim, sistem kapot etj. Vlen për tu përmendur që jemi dora e parë në tregtimin e këtyre materialeve dhe jemi shumicë / pakicë.
VËLLEZËRIT BARDHI SHPK: Bashkëpunojmë prej vitesh me kompani prestigjoze dhe lider në tregun shqiptar. Gjithashtu, bashkëpunojmë me biznese / kompani edhe jashtë Shqipërisë.
VËLLEZËRIT BARDHI SHPK: Jemi partner korrekt dhe të besueshëm me të gjithë klientët tanë të ndërtimit. Klientët tanë janë miqtë tanë më të rëndësishëm dhe kjo është një deklaratë stacionare e kompanisë. Ata marrin tek ne produkte cilësore dhe çmim konkurrues.
VËLLEZËRIT BARDHI SHPK: Ofrojmë cilësi të shërbimit, standard, fleksibilitet në marrëdhëniet tona tregtare duke u prezantuar si një pikë e fortë referimi në treg. Ju mirëpresim!