Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

UNI BAR – PICERI & KREPERI: Përfaqëson padyshim një nga investimet më të mira në zonë në shërbim të klientit dhe plotësimit me standard të kërkesave të tyre. Për një ushqim të shijshëm, kafe cilësore, kokteils, vendqëndrim të këndshëm dhe mjaft interesant. Për një shërbim cilësor dhe çmim konkurrues.
UNI BAR – PICERI & KREPERI: Bar kafe, Piceri, Kreperi, kokteils, shërbim taxi – free delivery.
UNI BAR – PICERI & KREPERI: Një piceri dhe ambient i mrekullueshëm me një ushqim të shijshëm dhe cilësor, shërbim i mahnitshëm dhe i shpejtë.
UNI BAR – PICERI & KREPERI: Atmosfera miqësore në picerinë tonë dhe menuja që përfshin shijet e çdo kujt e bën këtë vend një domosdoshmëri për t’u rikthyer sa më shpejt.
UNI BAR – PICERI & KREPERI: Cilido që është i dhënë pas ushqimit cilësor mund të gjejë shumëllojshmërinë e picave, krepave, sanduicave, kokteileve dhe të pijeve, por jo vetëm.
UNI BAR – PICERI & KREPERI: Ju ofrojmë një ambient të ngrohtë dhe familjar me një shërbim cilësor, ku mund të shijoni një shumëllojshmëri gatimesh dhe që të fal një kenaqësi të pakarahasueshme gjatë qëndrimit tuaj.
UNI BAR – PICERI & KREPERI: Si vetë emri – unik në stil, shërbim dhe çdo gjë tjetër që përmbush kënaqësinë konsumatore. Ju mirëpresim!