Përshkrimi

UKAJ COMPANY
Fabrikë mobiljesh dhe Mobilime !!
UKAJ COMPANY: Një kompani lider në tregun e Kosovës për përpunimit të drurit. Për standartin e lartë të produktit, cilësinë e patejkalueshme, shumëllojshmërinë e zgjedhjeve dhe klasin e avancuar.
UKAJ COMPANY: Një fabrikë prej 3000 metër katror përveç ambjenteve të tjera plotësuese. Një showroom sipas standardit europian prej 1500 metër katror ku janë të afishuara modelet më të fundit të mobilimit dhe arredimit. Dhe, një lidership i aftë, kreativ e plot vizion në drejtimin e kompanisë.
UKAJ COMPANY: Prodhim i dyer të hyrjes, dyer për dhoma, dritare, kuzhina, paradhoma, dhoma gjumi etj. Ofrojmë gjithashtu edhe të gjitha prodhimet enteriere për shtëpi, vila, rezidenca, zyra, hotele, resorte, bar-restorante, qendra komerciale, biznesi etj.
UKAJ COMPANY: Ofrojmë më të mirën për klientin dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
UKAJ COMPANY: Standard i lartë dhe një pikë e fortë referimi për klientelën.
UKAJ COMPANY: Gjendet në toplistën e kompanive më të mira të arredimit dhe të mobilimit në
Kosovë.

Video