Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

UJË ANA-KLLOKOT
Ujë natyral dhe mineral!!
UJË ANA: Ujë natyral dhe mineral i cilësisë mjaft të lartë. Mjaft i pasur me magnez (Mg) dhe kalcium (Ca), elementë këto mjaft të rëndësishëm për trupin e njeriut.
UJË ANA: Vjen nga burimi i Kllokotit, është i mbushur dhe i paketuar me standardin më të lartë në treg dhe përbën një risi në tregun e Kosovës e më gjerë. Fabrika e prodhimit paraqet një investim të parametrave ndërkombëtar dhe, është shndërruar në një pikë referimi në treg.
UJË ANA: Misioni ynë është të performojmë në treg me cilësi dhe standard duke bërë konsumatorin e kënaqur dhe tejkaluar pritshmëritë e tij.
UJË ANA: Sjell gjithnjë freski në trupin tuaj dhe e mbush atë plot energji.
UJË ANA: Gjithmonë në avangard, gjithnjë një simbiozë e natyrës së pasur me teknologjinë e përparuar dhe gjithnjë një pikë e rëndësishme referimi në treg.
UJË ANA: Freski, kualitet dhe çmim mjaf i mirë gjithashtu, ju mirëpresim!