Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

UJË ANA-KLLOKOT
Ujë natyral dhe mineral !!
Ujë natyral dhe mineral i cilësisë mjaft të lartë. Mjaft i pasur me magnez (Mg) dhe kalcium (Ca), elementë këto mjaft të rëndësishëm për trupin e njeriut. UJË ”ANA”: Vjen nga burimi i Kllokotit, është i mbushur dhe i paketuar me standardin më të lartë në treg dhe përbën një risi në tregun e Kosovës e më gjerë. UJË ”ANA”: Sjell gjithnjë freski në trupin tuaj! UJË ”ANA”: Gjithmonë në avangard dhe gjithnjë një simbiozë e natyrës së pasur me teknologjinë e përparuar. UJË ”ANA”: Freski, kualitet dhe çmim mjaf i mirë gjithashtu, ju mirëpresim!