Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

TUSHAJ COMPANY
Parket inxhinierik dhe Lëndë drusore !!
TUSHAJ COMPANY: Tregtojmë parket inxhinierik të të gjitha dimensioneve. Jemi partner zyrtar të kompanisë dhe markës së mirënjohur ‘Bjelin’ & ‘Bjelin Group’, një nga emrat me autoritet të padiskutueshëm ndërkombëtar në fushën e parketeve.
TUSHAJ COMPANY: Operojmë në Shqipëri dhe Kosovë duke ofruar cilësi, korrektesë dhe çmim mjaft konkurrues, gjithashtu.
TUSHAJ COMPANY: Parket laminat, marka europiane, mbi 20-të vite në treg dhe një emër i respektuar në botën e biznesit në qarkun e Lezhës e më gjerë.
TUSHAJ COMPANY: Tregtojmë gjithashtu lëndë drusore dhe dru zjarri. I ofrojmë me shumicë / pakicë dhe çmime mjaft të mira. Për individë dhe biznese. Ofrojmë zgjidhje mjaft optimale.
TUSHAJ COMPANY: Gjithnjë pranë klientit për të plotësuar kërkesat e tij për parket inxhinierik, laminat, lëndë drusore dhe dru zjarri. Gjithnjë me ofertat më të mira në treg. Ju mirëpresim!