Përshkrimi

TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK
Civil-Industrial-Aeroportual!!
TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK: Është një nga kompanitë më të veçanta në fushën e ndërtimit dhe rikonstruksionit të godinave civile, industriale, aeroportuale, rezidenciale, komerciale etj. TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK: Pas një eksperience të gjatë dhe shumëvjeçare në Itali drejtuesit vizionar të kompanisë vendosën shtrirjen e aktivitetit edhe në Shqipëri duke ofruar në treg me një teknologji të lartë dhe bashkëkohore punime të ndryshme.
TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK: Palinature (Ashpërsimi për dysheme të forta, për aplikime të ndryshme, eliminimi i sinjalistikës rrugore, ashpërsimi i asfaltit); Levigature (Molimi i dyshemesë, heqja e materialeve koll, bojra, rezina mastiç, heqja e shkëlqimit mbi pllakë); Lucidime (Lucidim betoni, dysheme industriale); Skarifika; Frezature; Boccardatur; Sabiatur; Prerje betoni (Prerje betoni për modifikime të ndryshme, prerje muri për hapje dyer-dritare, konsuj etj); Shpime betoni (Shpime betoni, mure, asfalte etj); Prerje asfalti etj. Disa nga eksperiencat tona të punës në Itali janë: Shpime tek Fiorenzuola Parma TAV (Shpime-Vëniën e shtyllave të rrymës elektrike për TAV-Treni i shpejtësisë së lartë); Punime në aeroportin e Treviso e Malpensa (Mbi 1000 shpime me diametër nga 350-500 mm për vendosjen e ndriçimit në pistat e uljes së avionëve); Breschia & Verona (Pastrimi i xhuntove dhe silikonimi i tyre në vend parkimet e avionëve etj etj) dhe mjaft punë e aktivitete të tjera në Itali.
TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK: Shpime betoni tek ‘Adriatik Shpk-Durrës’ dhe ‘Adriatik Shpk-Velipojë’; Prerje, boccardatura, thyerje betoni, shpime etj, tek ‘Tirana Business Park’; Levigature dhe heqje zifti në objekte civile në Kavajë, Durrës, etj; Lucidim dyshemeje industriale tek ‘Energy & Air’-Shkozet-Durrës; Prerje betoni tek ‘Jon Shpk’-Kashar dhe tek ‘Kulla TID’-Tiranë; Prerje betoni, Shpime dhe levigature tek ‘Albstar Shpk’-Patos dhe tek Stadiumi ‘Loro Boriçi’-Shkodër (‘MadeKonst Shpk’ dhe ‘Trema Engeering 2 Shpk’) etj.
TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK: Punë të kryera me cilësi të lartë, standard dhe afatet e caktuara! TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK: Jemi në treg për plotësimin e pritshmërive të larta të klientelës! TRAJTIM ÇIMENTOSH SHPK: Skuadër profesionale, projekte në të gjithë Shqipërinë dhe Çmime konkurruese. Ju mirëpresim!

Video