Të dhëna për biznesin

TOP OPTIK-Tiranë
Na ndiqni

Përshkrimi

TOP OPTIK TIRANË
Lider në tregun metropolitan!!
TOP OPTIK: Me 6 degët e saj ofron shërbimet më të specializuara rreth optikës dhe syzeve të diellit. Pranë kësaj optike mund të kryeni vizitat e shikimit të një cilësie shumë të lartë dhe me aparaturat më moderne dhe me optiometristët me eksperiencë shumëvjeçare.
TOP OPTIK: Zgjidhni skeletet optike më të fundit në botën e markave botërore. Mund ta bëni aparencën tuaj edhe më fashion me modelet e fundit të sezonit, me markat e ndryshme të syzeve të diellit me një xham të trajtuar (antireflex) polarizuar e me bishta TiTANIUM dhe me FIBRA KARBONI dhe me çmimet më konkurruese, gjithashtu.
TOP OPTIK: Cilësi e lartë, Standard, Profesionalizëm dhe Klientë të kënaqur!