Përshkrimi

TERMOVENT SHPK
Sisteme Ngrohje & Ftohje, Ekskluzivitet i ‘Viessmann’!!
TERMOVENT SHPK: Një kompani mjaft interesante në tregun mbarëshqiptar me fokus ‘Sisteme-t e Ngrohje & Ftohje’. E dallueshme në treg për cilësinë e produktit, standartin e vendosur dhe çmimet mjaft të volitshme, gjithashtu.
TERMOVENT SHPK: Është distributori zyrtar i markës së mirënjohur ‘Viessmann’ për Kosovë.
TERMOVENT SHPK: E themeluar në Prishtinë në vitin 2014, merret me projektim dhe ekzekutim të mjaft projekteve ambicioze. Përgjatë këtyre viteve kompania ka arritur të krijoi bashkëpunim me liderët më të mëdhenjë botëror në fushën e ngrohjes, vetilimit dhe klimatizimit, kompaninë ‘Viessmann’. Kompania ‘Termovent’ ka ekzekutuar deri më tani projekte të ndryshme me lloje të ndryshme të instalimeve dhe me paisje nga më të sofistikuarat.
Ngrohje: Gjatë funksionimit të sistemit të ngrohjes gjatë jetës mund të ketë situata që kërkojnë zvogëlimin ose rritjen e numrit të seksioneve, ose heqjen e radiatorit.
Klimatizim: Ne ofrojmë instalimin me cilësi të lartë të ajrit të kondicionuar rezidencial dhe komercial me përdorimin e pajisjeve profesionale dhe materialeve të bukura, me një kosto më të ulët.
Ventilim: Shtëpia ka nevojë të marr frymë, ka nevoj për ajrosje. Kohë pas kohe duhet të largohet ajri i papastër dhe të futet ajër i freskët në shtëpi. Mbajeni sistemin tuaj të funksionojë me efikasitet.
TERMOVENT SHPK: Kënaqësia juaj është e garantuar! Programoni shërbimin sot. Po kërkoni një sistem për ngrohje, ftohje apo ventilim? Jemi Ne-TERMOVENT SHPK.
TERMOVENT SHPK, SISTEMET E NGROHJES: 1. ViCare Viessmann aplikacion. Provoni aplikacionin tonë ‘ViCare #Viessmann’, ju mundëson menaxhimin e termopompave. 2. Pompat e ngrohjes. ‘Viessmann’ mbetet lider botëror për produktet ‘Ngrohje & Ftohje’. 3. Ngrohje & Ftohje. ‘Viessmann’ mbetet lider botëror për produktet ‘Ngrohje & Ftohje’. 4. Mirëmbajtja e sistemit termik. Zgjidhni të telefononi specialistët e #Termovent për mirëmbajtjen e sistemit termik! 5. Shërbimet e kanaleve. 6. Riparimi I Kondicionerit, etj. Sistemet e Ngrohjes: Pompat e nxehtësisë, VITOCAL 100-S, Radiator, Kaldaja Elektrike, Pompat termike, Gyp për ngrohje etj.
TERMOVENT SHPK, SISTEMET E FTOHJES: 1. Kaldaja më efiçente në treg. Kaldaja më efiçente në treg, 10-15% shpenzim më të ulët të energjisë elektrike. 2.Pompë termike ajër-ujë. Pompë termike ajër-ujë Viessmann Vitocal.
Sistemet e Ftohjes: Pastrues Ajri HL-OP-15, Viessmann Aquahome, Vitoclima 200-S/HE, Aplikacioni ViCare, Mirëmbajtja.
TERMOVENT SHPK: Shërbimet e ngrohjes dhe ftohjes janë burimi juaj i vetëm për një gamë të plotë shërbimesh me cilësi të lartë, duke përfshirë projektimin/ndërtimin, inxhinierinë, ndërtimin, fillimin, vënien në punë, funksionimin dhe mirëmbajtjen.
Pavarësisht se çfarë lloj sistemi ose konfigurimi keni në shtëpinë tuaj, mund të mbështeteni te ekipi për t’ju ofruar shërbimet që ju nevojiten dhe meritoni. Teknikët tanë kanë aftësitë dhe njohuritë për të riparuar dhe mirëmbajtur çdo lloj sistemi ngrohjeje ose ftohjeje. In-floor Radiant, Air Purification, Hot Water Heater, On Demand Heater, Indoor Pool-dehumidifiers, Maintenance Contracts, Split Systems, Ductless Mini Split, Geo Thermal, Duct Cleaning Services, Humidifiers, Zoning etj.
TERMOVENT SHPK: Profesionalizëm, korrektesë, projekte në Kosovë dhe Shqipëri dhe çmime mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!