Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

TANI MERMER GRANIT
QUARTZ , MERMER , GRANIT !!
Shitje me Shumicë/Pakicë e Mermer, Granit, Kuarc, Uniks. Nga të gjitha llojet e produkteve dhe nga e gjithë bota, gjithashtu.
TANI MERMER GRANIT: Prej shumë vitesh shërbejmë me cilësi, standard dhe në sintoni me kërkesat e klientelës besnike dhe propabile. Duam më të mirën për të gjithë blerësit e shumtë, ndaj nuk bëjmë kompromis me produktet cilësore dhe shërbimin profesional të stafit.
TANI MERMER GRANIT: Prej shumë vitesh një emër i afirmuar për tregtimin me shumicë dhe pakicë të të gjitha llojeve të mermerit dhe granitit. Firma ofron punime të ndryshme me porosi sipas çdo kërkese tuajën. Mermeri dhe graniti që në tregtojmë janë nga vendi dhe mbarë bota, të seleksionura në bazë të kërkesave më të fundit të tregut. Jemi të përkushtuar për të ju ofruar klientëve tanë mermerin dhe granitin me kualitetin me të lartë, çmime konkuruese dhe shërbim të shpejtë e të besueshëm.
TANI MERMER GRANIT: Kompania është gjithashtu e specializuar në bangot dhe veshjet me QUARTZ (Kuarc). Krijuar nga rëra dhe rrëshira të zgjedhura me kujdes, të cilat i nënshtrohen një procesi intensiv prodhimi, kalibrimi dhe lustrimi, materialet Quartz janë në përputhje me standardet e rrepta ndërkombëtare të kërkuara për industrinë ushqimore dhe për përdorim në ambiente të mbyllura të mjediseve shtëpiake.
Përse duhet të zgjidhni sipërfaqet e Kuarcit?
Kupat kuarc karakterizohen nga rezistenca e lartë ndaj gërvishtjeve, niveli i ulët i thithjes së ujit dhe rezistenca e lartë ndaj kimikateve. Ushqimi nuk do të lërë asnjë njollë në sipërfaqe. Kur krahasohet me sipërfaqet e tjera të kuarcit, lustrimi i sipërfaqeve të quartzit është i pakonkurueshëm. Materiali është rezistent ndaj njollave dhe nuk ruan papastërtinë, duke e bërë shumë të lehtë për tu pastruar. Sipërfaqet me shkëlqim kuarci janë jo poroze dhe shumë rezistente ndaj lëngjeve dhe substancave acidike si kafeja, vera, lëngu i limonit, vaji i ullirit, uthulla dhe kozmetika. Quartz Rezistent ndaj gërvishtjeve, njollave dhe nxehtësisë.
TANI MERMER GRANIT: Realizon punime sipas cdo projekti dhe kërkese, gjithmon duke ofruar materialet më cilësore. Gama e produkteve dhe punime është tepër e zgjeruar duke mundësuar shumëllojshmeri zgjedhjesh.
TANI MERMER GRANIT
– Mermer me shumicë, pakicë sipas çdo prerje.
– Pllaka graniti, kuarci, mermeri.
– Shkallë mermeri dhe graniti.
– Fasada mermeri.
– Veshje kuzhinash.
– Veshje muresh me mermer, granit.
– Bango kuarci antibakteriale.
– Tavolina me mermer, mobilje tualeti.
– Lavaman graniti, kuraci.
– Bordura mermeri dhe graniti.
– Korniza mermeri për dyer, dritare, ashensorë.
TANI MERMER GRANIT: Quartz, Mermer, Granit. Ju mirëpresim!